Πόρτο Χέλι...Το Λιμάνι Της Χλιδής!

Η Πελοπόννησος κρύβει πολλούς θησαυρούς και το Πόρτο Χέλι είναι ένας από αυτούς. Γνωστό και ως η Ριβιέρα της Ελλάδας το Πόρτο Χέλι αιχμαλωτίζει τον ταξιδιώτη αμέσως, καθώς συνδυάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα που μπορεί ο καθένας να απολαύσει. Η καταπράσινη βλάστηση με τα πευκοδάση, οι έξοχες παραλίες, οι βίλλες και το εξαίσιο φαγητό συνθέτουν ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς και αίσθησης.



Όγδοντα πέντε μόλις χιλιόμετρα από το όμορφο Ναύπλιο και τρεις ώρες από την Αθήνα δεν είναι λίγοι εκείνοι που επέλεξαν το Πόρτο Χέλι για να φτιάξουν εξοχικές κατοικίες. Εγχώριοι και διεθνείς καλλιτέχνες και επιχειρηματίες περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους εκεί, αναβαθμίζοντας το μέρος τα τελευταία 40 χρόνια σε ως ένα από τα δημοφιλέστερα της χώρας. Μια βόλτα στις γύρω περιοχές και οικισμούς είναι αρκετή για να καταλάβει ο επισκέπτης την κρυμμένη χλιδή του τόπου.

πορτο χελι ξενοδοχεια Δεν είναι όμως μόνο η φύση και οι άνθρωποι που το έκαναν να ξεχωρίσει. Η τουριστική υποδομή αιφνιδιάζει τον επισκέπτη καθώς είναι δυσανάλογη με το μέγεθος του μέρους. Από το λιμάνι που αποτελεί ορμητήριο για πολλούς ιδιοκτήτες σκαφών, τα μοναδικά εστιατόρια και τουριστικά μαγαζάκια έως τα τα πολλών αστέρων ξενοδοχεία, το Πόρτο Χέλι δεν υπολείπεται σε κάτι από άλλους δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.

Η τουριστική άνθηση στην περιοχή ξεκίνησε τη δεκαετία του 70 και από τότε διαρκώς αυξάνεται. Οι ντόπιοι δείχνουν να σέβονται και να νοιάζονται για τον τόπο τους και οι επενδυτές σέβονται την ιστορικότητα και τη φυσική του ομορφιά. Από τα μικρά καταλύματα ώς τα 5άστερα ξενοδοχεία ο ταξιδιώτης θα βρει ό,τι έχει ονειρευτεί για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές.

 
Τα πολυτελή κυρίως ξενοδοχεία της περιοχής είναι χτισμένα σε αρμονία με το περιβάλλον και παρέχουν υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών. Το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli είναι ένα από αυτά και ξεχωρίζει, τόσο για την εσωτερική και εξωτερική του διακόσμηση όσο και με την εξαιρετική ποιότητα διαμονής που προσφέρει στον ταξιδιώτη. Τα 66 δωμάτια και βίλλες του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με λιτή πολυτέλεια και ο περιβάλλοντας χώρος σαγηνεύει με τη θετική και ήρεμη ενέργεια που αποπνέει.


Καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο τα ελληνικά νησιά. Καλοκαίρι είναι όπου υπάρχει όμορφη φύση, θάλασσα και πολιτισμός. Ανακαλύψτε το Πόρτο Χέλι και κάνετε τις επόμενες διακοπές σας αξέχαστες!

Σχόλια