Διακοπές Στην Ερέτρια

Η Εύβοια αποτελεί πάντα τον πιο ασφαλή προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές ειδικά για όσους μένουν μόνιμα στο νομό Αττικής και στη Στερεά Ελλάδα. Το νησί αυτό έχοντας εύκολη και άμεση πρόσβαση τόσο με καράβι όσο και οδικώς είναι πάντοτε πρώτο στη λίστα με τους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς.

Ξεκινώντας από την Αθήνα με κατεύθυνση τη Χαλκίδα στο ύψος της μεγάλης κρεμαστής γέφυρας κάνετε δεξιά και τη διασχίζετε. Μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά έχετε φτάσει στο όμορφο νησί της Εύβοιας, στην κεντροβόρεια πλευρά του. Καθώς πορεύεστε στον περιφερειακό δρόμο που περικλείει την πόλη της Χαλκίδας θα συναντήσετε τη γνωστή σε πολλούς διχάλα όπου ακολουθώντας τις πινακίδες θα κατευθυνθείτε ή βόρεια προς Αγία Άννα, Ροβιές, Βασιλικά κλπ ή κεντρικά και νότια προς Ερέτρια ή Κύμη και Κάρυστο.

Όποιο μέρος και να επιλέξετε σε αυτό το νησί θα σας ανταμείψει. Είτε η θάλασσα που θα κολυμπήσετε βλέπει το Αιγαίο είτε τον Ευβοϊκό κόλπο, τα νερά είναι φανταστικά. Τα χωριουδάκι που θα συναντήσετε είναι γραφικά και στα παραθαλάσσια θέρετρα θα δοκιμάσετε νόστιμους μεζέδες σε πολύ καλές τιμές.

Ανάμεσα στα παραθαλάσσια θέρετρα βρίσκεται και η Ερέτρια, ένας τουριστικός προορισμός που προτιμούν πολλοί τα καλοκαίρια καθώς συνδυάζει πολλά πράγματα και έχει πολύ εύκολη πρόσβαση. ξενοδοχεια ερετρια Από το λιμάνι του Ωρωπού θα πάρετε το φέρρυ boat που στοιχίζει πολύ οικονομικά, έχει τακτικά δρομολόγια και μέσα σε είκοσι λεπτά σας έχει μεταφέρει απέναντι στο γραφικό λιμάνι της Ερέτριας.

Το μέρος ενδείκνυται και για οικογενειακές διακοπές καθώς διαθέτει ξενοδοχεία με πολύ υψηλά standards τόσο στην υποδομή όσο και στο service και με εγκαταστάσεις μέσα στις οποίες μικροί και μεγάλοι μπορούν απολαύσουν με ηρεμία αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.



Σχόλια