Powerade Orange, Αναπλήρωση Ενέργειας Με Γεύση Πορτοκαλιού

Το powerade orange αποτελεί μια ιδιαίτερα συχνή, αλλά και αγαπητή επιλογή στο κοινό που αθλείται λόγω πολλών παραγόντων. Ας δούμε σε τι οφείλεται αυτό.

powerade orange bottle
Αρχικά, πρέπει να αναφερθεί το σημαντικά μικρό ποσοστό υδατανθράκων που περιέχει, μόλις 6 ανά εκατό ml, που καταφέρνουν όμως δίχως δυσκολία να αναπληρώσουν όλη την ενέργεια που χάθηκε κατά τη διάρκεια της άθλησης. Ακόμη, πρέπει να αναφερθεί το ότι εντός του περιέχεται, από τον Ιούλιο του 2001 και πέρα, μία νέα φόρμουλα με βιταμίνες Β3, Β6 και Β12, οι οποίες είναι καταλυτικές στο μεταβολισμό της ενέργειας του ανθρωπίνου οργανισμού. 

Τα προηγούμενα, σε συνδυασμό με το κατ’ αποκλειστικότητα σύστημα ηλεκτρολυτών ΙΟΝ4 το οποίο βοηθάει ιδιαίτερα στην αναπλήρωση των τεσσάρων κύριων ηλεκτρολυτών που χάνονται κατά τη διάρκεια της εφίδρωσης: του νατρίου, του καλίου, του ασβεστίου και του μαγνησίου, εύκολα κάνουν κατανοητό το λόγο για τον οποίο το powerade orange έγινε, από τη στιγμή της κυκλοφορίας του μάλιστα, το επίσημο ενεργειακό ποτό κάθε Ολυμπιακών αγώνων, ξεκινώντας από αυτούς της Σεούλ το 1988. 

Με ένα τόσο σπουδαίο τίτλο να το χαρακτηρίζει, ήταν αναμενόμενο να το επιλέξουν πάμπολλες διοργανώσεις, αλλά και ομάδες από όλο τον κόσμο. Οφείλουν να αναφερθούν: η Ολυμπιακή Επιτροπή, o Σύλλογος Επαγγελματιών Παικτών Γκολφ της Αμερικής, όλη η Ολυμπιακή ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών πλην των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ο Εθνικός Κολεγιακός Αθλητικός Σύνδεσμος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Εθνικός Σύλλογος Αγώνων Dragster (NHRA) των ΗΠΑ και Καναδά, ολόκληρο το Αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η διοργάνωση NASCAR και μια πληθώρα από ποδοσφαιρικές ομάδες ανά τον κόσμο.


Σχόλια