Δοκιμάζοντας Το Γευστικό Powerade Orange

ενα μπουκαλι με powerade orange
Το αθλητικό ισοτονικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως είναι αναμφισβήτητα το Powerade. H coca cola company διαθέτει στη φαρέτρα της ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά «όπλα» καθώς είναι ένα προϊόν που αφορά την πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού. Το powerade orange ειδικότερα εξαιτίας της παρουσίας στη σύστασή του της αγαπημένης γεύσης του πορτοκαλιού ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπές γεύσεις της σειράς αλλά και στις πωλήσεις. 

Το Powerade έχει ταυτιστεί ως το ποτό του αθλητή και πολύ συχνά το βλέπουμε να γίνεται χορηγός σε μεγάλες και μικρότερες αθλητικές διοργανώσεις. Η γεύση πορτοκαλιού αφήνει μια γλυκιά αίσθηση στο στόμα και τονώνει όλες τις αισθήσεις. 

Τo powerade orange ενυδατώνει ακόμα πιο αποτελεσματικά και από το νερό* και βοηθάει τον οργανισμό να παράγει ακόμα περισσότερη ενέργεια. Το συγκεκριμένο ρόφημα έχει σχεδιαστεί από επιστήμονες του χώρου του αθλητισμού με στόχο να βοηθήσει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνουμε. Συνίσταται φυσικά να καταναλώνεται μέσα στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Φυσικά δε χρειάζεται να ανήκει κάποιος στον αθλητικό κόσμο για να απολαύσει το powerade orange. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όλοι μας, ειδικότερα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού μπορούμε να το απολαύσουμε με πάγο και να ικανοποιήσουμε την επιθυμία μας και την ανάγκη για κάτι δροσιστικό και γλυκό ταυτόχρονα. 

*Τα διαλύματα υδατανθράκων -ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής.


Σχόλια