Най-добрите пицарии в София

Domino's една от най-известните пицарии в София ли е?

Domino's Pizza има присъствие в България. Към 2021 г. компанията има над дузина локации в страната. Специално в столицата има над 18 магазина на Domino's. пицарии софия, освен опции за хранене, предлагане и услуги за вкъщи и доставка. Но не виждам как започнаха пицариите на мъдростта, продължили от далечна Америка.

Domino's Pizza е глобална компания за доставка на пица, основана през 1960 г. от Том Монаган и неговия брат Джеймс. Компанията първоначално се нарича "Dominick's Pizza", но Том Монаган изкупува дела на брат си от бизнеса през 1965 г. и променя името на Domino's Pizza.

Първият ресторант Domino's Pizza се намира в Ypsilanti, Мичиган, а менюто се състои само от един артикул: пица. Компанията се разраства бързо и до 1978 г. отваря първото си международно местоположение в Уинипег, Канада.

Днес Domino's Pizza е една от най-големите и успешни компании за доставка на пица в света, с над 17 000 места в повече от 90 страни. Компанията е известна със своята бърза доставка и иновативно използване на технологии, включително онлайн и мобилни поръчки и GPS проследяване на доставките. В допълнение към пица, Domino's предлага и разнообразие от други елементи от менюто, включително сандвичи, паста, пилешки крилца и десерти.

пицарии софия и в останалата част на страната са много популярни сред потребителите, както и заради много вкусната храна, така и с много добри цени и предложения.

Σχόλια