Ένα Κομμωτήριο στα Πατήσια που Ξεχωρίζει

Στο κομμωτήριο πατησια GEORGE CHRISTOFIDIS, θα βρείτε μια εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης μαλλιών και άκρων. Από high end θεραπείες κοσμετικής έως κουρέματα σύμφωνα με την τελευταία τάση της μόδας, η ομάδα του Christofidis κομμωτηρίου στα Πατήσια εφαρμόζει τεχνικές και τάσεις μόδας, πάντα με επαγγελματισμό και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη.

Συμμετέχοντας ενεργά σε κορυφαία σεμινάρια και εκθέσεις για την  κομμωτική παγκοσμίως, το κομμωτήριο George Christofidis έχει αποκτήσει τον τίτλο Master Colorists, μια αναγνώριση από τους μεγαλύτερους παίκτες του κλάδου. Η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση, συμμετέχοντας συνεχώς σε σεμινάρια για νέες τεχνικές και τάσεις, παρέχοντας στους πελάτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σε αυτό το κομμωτήριο Πατήσια θα ανακαλύψτε πολυτελείς σειρές προϊόντων ομορφιάς, όπως της Saryna Key, Label.M και της Αngelopoulos Hair Company. 

Ο Γιώργος Χριστοφίδης, που κατάγεται από οικογένεια κομμωτών, λάτρεψε την κομμωτική τέχνη από μικρός και με εξειδικευμένες σπουδές και διαρκή μετεκπαίδευση, καθοδηγεί μια ομάδα επαγγελματιών που μοιράζονται την αγάπη και την εμπειρία στην κομμωτική.

Η μοναδικότητα κάθε προσώπου είναι η πηγή έμπνευσής της ομάδας, που με πάθος και επαγγελματισμό δημιουργεί απίθανα αποτελέσματα που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε ατόμου. 

Η προνομιακή τοποθεσία του κομμωτηρίου στα Πατήσια εξυπηρετεί εκατοντάδες πελάτες από όλη την κεντρική Αθήνα. Καθημερινά δεκάδες πελάτες από το Γαλάτσι, την Νέα Ιωνία, το κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια προάστια και τη Λαμπρινή επισκέπτονται το κομμωτήριο Christofidis για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. 


Σχόλια