Επιλογές για Ξενοδοχεία με Πισίνα στην Αθήνα

Όταν αναφέρεται ή γράφεται η πρόταση “ξενοδοχεία με πισίνα στην Αθήνα” μάλλον η σκέψη της πλειοψηφίας πάει σε ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων ή σε κάποια στη βόρεια πλευρά της πόλης. Τι γίνεται όμως από επιλογές στο κέντρο της πόλης; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές αλλά παραδόξως περισσότερες από όσες θα περιμέναμε. Κάνοντας μια γρήγορη online αναζήτηση για: ξενοδοχεια με πισινα αθηνα, τα αποτελέσματα είναι αρκετά και πολλά από αυτά αξιόλογα. 

Ποιοι επιλέγουν να μείνουν σε ξενοδοχεία με πισίνα στην Αθήνα;

Μα φυσικά όλοι! Επισκέπτες από άλλα μέρη της χώρας, επισκέπτες από το εξωτερικό αλλά και πολλοί μόνιμοι κάτοικοι αυτής της πόλης. Από την περίοδο του Πάσχα και μετά, η ζέστη στην πρωτεύουσα ξεκινάει να γίνεται αισθητή με τον μήνα Ιούλιο να γίνεται πραγματικά αφόρητη. Για τον μόνιμο κάτοικο η απόδραση μια καθημερινή σε κάποια παραλία μπορεί να μετατραπεί σε γολγοθά, κυρίως λόγω κίνησης, και η εναλλακτική ενός ξενοδοχείου με πισίνα στο κέντρο της πόλης μοιάζει ιδανική!

Για τους επισκέπτες στην πρωτεύουσα για τουρισμό η επιλογή να μείνουν σε ένα από τα ξενοδοχεια με πισινα αθηνα σίγουρα θα αναβαθμίσει τη συνολική εμπειρία διακοπών τους. Είναι ανώτερη η αίσθηση για έναν τουρίστα να μπορεί τις απογευματινές ή και βραδινές ώρες να απολαύσει ένα μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, χαλαρώνοντας με ένα ποτό και απαλή μουσική. Το ίδιο αναζωογονητικό είναι και για έναν Αθηναίο, να κλείνει μια κοπιαστική μέρα στη δουλειά με ένα ποτό και μια βουτιά σε ένα από τα ξενοδοχεια με πισινα αθηνα

Στα περισσότερα ξενοδοχεια με πισινα αθηνα δε χρειάζεται κάποιος να έχει κάνει κράτηση δωματίου, καθώς, με ένα εφάπαξ αντίτιμο μπορεί ως ανεξάρτητος επισκέπτης να έχει πρόσβαση στον χώρο της πισίνας και στο μπαρ. Φυσικά απαιτείται (τηλεφωνική συνήθως) κράτηση, ειδικότερα τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. 

Επιπλέον, τα περισσότερα ξενοδοχεια πισινα αθηνα προσφέρουν καταπληκτική θέα στην πόλη, ιδιαίτερα μαγευτική τις νύχτες, στο Λυκαβηττό, στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Είναι φοβερή η αίσθηση του νερού κάτω από τον Αττικό ουρανό, μια εμπειρία η οποία προσφέρει ευεξία και διώχνει το άγχος. Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα βάλτε το στη λίστα σας, αρκεί να το προγραμματίσετε σωστά για να μην φάτε πόρτα!


Σχόλια